Novetats/Novedades/News – The Pepper Pots

The Pepper Pots Info:

El proper divendres dia 9 de maig The Pepper Pots visitarà la ciutat de Helsinki en un sol concert exclusiu. El concert serà a la sala Virgin Oil de la capital finlandesa juntament amb la banda local Miss Saana and the Missionaries.
——————————————————————-
El próximo viernes dia 9 de mayo The Pepper Pots visitará la ciudad de Helsinki en un solo concierto exclusivo. El concierto tendra lugar a la sala Virgin Oil de la capital finlandesa junto a la banda local Miss Saana and the Missionaries.
——————————————————————-
Next friday 9th May, The Pepper Pots are visiting Helsinki city for an exclusive single concert. The event will take place in Virgin Oil club in the Finn capital, and they will share stage with the local band Miss Saan and the Missionaries.

De la mà de Jewel Records (França) arriba aquest E.P de 45″ pels coleccionistes i amants del vinil. Inclou una versió inèdita del tema “I’m in love” de The Techniques i el tema King of the Street (Swingin’ Sixties). El single estarà próximament disponible a l’apartat de merchandising de la web (http://www.thepepperpots.com).
——————————————————————-
De la mano de Jewel Records (Francia) llega este E.P de 45″ para los coleccionistas y amantes del vinil. Incluye una versión inedita del tema “I’m in love” de The Techniques y el tema King of the Street (Swingin’ Sixties). El single estará próximamente disponible en el apartado de merchandising de la web (http://www.thepepperpots.com).
——————————————————————-
Getting along with Jewel Records (France) it comes this 45” E.P for collectors and vinyl lovers. It includes an unpublished version of “I’m in love” of The Techniques and the theme “King of the Street” (Swingin Sixties). The single will be available on the merchandising section of the official website (http://www.thepepperpots.com).

Aquí teniu un reportatge de la recent gira al Japó de The Pepper Pots que va retransmetre el programa Loops al canal 33.
http://es.youtube.com/watch?v=gaz2imVMJSY
——————————————————————
Aquí teneis un reportage de la reciente gira por Japón de The Pepper Pots que retransmitió el programa Loops al canal 33.
http://es.youtube.com/watch?v=gaz2imVMJSY
——————————————————————
Here is a report of the recent Japan tour of The Pepper Pots, which was broadcasted by Loops programme on channel 33.
http://es.youtube.com/watch?v=gaz2imVMJSY

More info:
http://www.thepepperpots.com
http://www.myspace.com/thepepperpots

Advertisements

Tags: , , , ,

About redstar73

Barcelona Street Art 2011 - ?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: