Nou disc de SEGONA OPCIÓ ‘La nostra vida’

Des d’avui dia 15 de juliol ja está disponible ‘La nostra vida’, segon i esperat cd de SEGONA OPCIÓ, el podeu trobar als punts habituals o a la nostra botiga on line, també podeu escoltar 2 cançons a www.radikalrecords.net  www.myspace.com/segonaopcio1917.
 
El proper dissabte 18 de juliol esteu tots i totes convidats a la Festa de Presentació del treball a les 22.30h. al Casal Popular 15 Arcades (Plaça de la Creu de Molins de Rei). On podreu escoltar i/o adquirir el disc tot fent una cervesa i gaudint de l’ambient del Casal.
 


 
LA NOSTRA VIDA
Després de 5 anys de rodatge i de la bona acollida del primer disc de títol homònim (2007) el jove grup de la comarca del baix Llobregat torna a la càrrega presentant un nou treball “La nostra vida” amb força, energia i un clar compromís polític i social. La banda pretén així obrir nous horitzons de difusió, colpejar fort al conformisme i crear alternatives a l’actual estat de les coses.
“La nostra vida” són 10 temes d’amor, odi i ràbia en català que apunten en forma de Punk-rock al benestar com a màxim exponent de l’immobilisme que pateix la nostra societat podrida.
D’aquesta manera podem dir que aquest nou treball manté la intensitat i la frescor que caracteritzen la banda, tot i fent un salt qualitatiu aportant nous fonaments, conceptes i registres musicals.

Aquest disc ha estat enregistrat i produït del 17 d’abril al 17 de juny de 2009 als estudis Sonitrons a St Batomeu de la Quadra ( Molins de Rei ). La masterització ha anat a càrrec de X-Cholbi (Inadaptats, Answer, Eina…).

Obre el disc el tema que li dona nom “ La nostra vida ” ( conscients del camí que vam triar… ) tota una declaració de principis. Seguidament trobem “Atenes 06-12-08” que ens recorda l’assassinat del jove Alexandre a mans d’un policia i la conseqüent reacció del poble grec. Observem en el decurs del disc un homenatge a les classes treballadores “ Worker’s song ” i als brigadistes internacionals “ Internacionalistes ”, un crit de ràbia contra el racisme “ Blanques mans ” i una crítica a la burgesia amb el poema de Pere IV “ El Burgès ”.
Per arrodonir el treball, Segona opció ha gaudit de les col·laboracions de Xavi Lara ( gaita ) a la versió dels Dropckik Murphis i del Ferran ( Adiktes a la barra ) recordant la encara vigent caça de bruixes a “ Les persecucions de sempre ”. Finalment, per tancar aquest segon àlbum, trobem un Bonus track; el famós “ you’ll never walk alone ” dut a terme amb la col·laboració de Gerard Trons ( redbanner ).

Així és la nostra vida, JOVENT ANTIFEIXISTA !!
 
LA NOSTRA VIDA EN CONCERT 2009
24 Juliol – CERVERA – Pub La Cova
25 Juliol – CORNELLÀ LLOBREGAT – CSO La Forsa
31 Juliol – OLVAN – Festa Major
 
Més dates per confirmar – Contractació Oberta (Telf. 615.131.475)

Advertisements

Tags:

About redstar73

Barcelona Street Art 2011 - ?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: