THE IMPRESSIONS FEAT. THE PEPPER POTS – 21 Y 22 DE MARZO – MADRID Y GIRONA

Fa uns mesos, anunciàvem que The Pepper Pots finalitzaven la seva gira per tancar-se al local i començar a cuinar el que serà el seu nou àlbum. Doncs bé, després d’uns mesos molt intensos d’assajos a porta tancada, la banda catalana farà un parèntesi a aquest nou treball per acompanyar als llegendaris The Impressions. La mítica formació de Chicago on va militar Curtis Mayfield en els seus inicis.

Els gironins, que no són nous en això, ja van acompanyar l’any passat al trio de Chicago durant la darrera edició del Black is Back Festival a Madrid. L’espectacle es podrà veure en dues úniques dates: el 21 de Març a la Sala Joy Eslava de Madrid, i el 22 a la Sala la Mirona de Salt (Girona), dins la programació del Black Music Festival.

: : PRÒXIMS CONCERTS: :

21/03 – SALA JOY ESLAVA, MADRID
22/03 – BLACK MUSIC FESTIVAL – LA MIRONA, SALT (GIRONA)

[The Impressions Feat. The Pepper Pots]

The Impressions són el Soul. Les seves cançons formen part de la història musical i els seus missatges són la banda sonora de la lluita pels drets civils. “Gipsy Woman”, “We’re a Winner”, “People Get Ready”, “Keep On Pushing”, “It ‘s Allright” o “This Is My Country” són clàssics universals i les seves veus amaguen el secret de les harmonies que et produeixen un nus a la gola. En aquests anys el seu vigor i energia no ha disminuït gens ni mica, tot i haver superat les sis dècades a la música. Acompanyant a Sam Gooden i Fred Cash al principi van ser noms com Jerry Butler, Curtis Mayfield o Leroy Hutson els que van liderar el trio amb el seu falset. Ara el lloc l’ocupa Reggie Torian, que va entrar a la banda després de la marxa de Leroy Hutson.

Els de Chicago fan viatjar a la dècada daurada del Soul amb les seves veus majestuoses. Sense cap dubte, són el grup de Soul clàssic que es manté en millor forma de tots els seus coetanis. Són els últims representants d’un període irrepetible que en cada concert reviuen amb una energia que sembla màgica. Les seves coreografies, la seva posada en escena i les seves portentoses harmonies vocals fan pensar a més d’un que es troben fins i tot millor que en els seus moments de més èxit.

The Impressions són alguna cosa més que un simple exercici de revival, és una cerimònia de sentiments des del costat més profund de l’ànima. El racó al qual la música Soul arriba i pessiga.

Advertisements

Tags: , , ,

About redstar73

Barcelona Street Art 2011 - ?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: